maandag 15 december 2014

Dankbaar!

We naderen alweer het eind van 2014 en wat een jaar hebben wij gehad.
Het was een jaar vol ontwikkeling en veranderingen. Allemaal positief gelukkig.
Sweet Illusions heeft veel gezichten mogen schminken en veel mooie glitter tattoos mogen
zetten. Ook mogen we zeker de bellypaintings niet vergeten.


Naast alle geweldige opdrachten, hebben we dit jaar ook de kans gehad om verschillende workshops te volgen om onze eigen technieken te verbeteren en bij te leren van andere artiesten waarvan wij het werk geweldig vind. Wij hebben dit jaar workshops gevolgd bij Svetlana Keller, Mark Reid, Nurit Pilchin en Monique Lilly.
We hebben met verschillende collega-schminksters  samen gewerkt en het is erg leuk en leerzaam om te zien hoe andere te werk gaan etc.


Ook hebben we mensen ontmoet waarbij vaker een samenwerking in het verschiet zit.
Dus al met al een zeer productief jaar en hij is nog niet voorbij.

Dit jaar hebben we wederom het voorrecht om tijdens de kerstdagen te mogen schminken en glitter tattoos zetten in hetzelfde restaurant als vorig jaar. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen!

Zeker voor 2015 staat er van alles op het programma. Zo gaan we dit jaar voor het eerst
naar de EFABE! Een heel weekend workshops volgen en jammen met andere mensen die net zo gepassioneerd zijn als wij met schminken!

Op 24 januari organiseren we voor het eerst een schminkjam voor iedereen die een middagje wilt oefenen en lekker wil kletsen over het schminken.

In februari gaan we weer starten met een vervolgcursus. Ook hebben we voor aankomend jaar een nieuwe cursus gemaakt voor degene die na de basis en vervolgcursus nog meer willen leren, en er komen er wat meer workshops en gaan we wat meer diensten aanbieden (hierover later meer).

Al met al kijken we terug op een zeer druk maar super geslaagd jaar en verheugen ons op wat 2015 ons allemaal zal brengen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten